Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Dagiss

27. 5. 2011 10:15
v elmi

humorně popsáno.Loni jsem u dcerky a bohužel i u sebe (vlasy po pás) zápasila s těmito parazity.na naše prosby o odvšivení jisté dívenky,která nosila tyto breberky do školy nám bylo sděleno,že její maminka nemá čas,protože má 5 dětí a nestíhá to.Tudíž jsem učitelce pohrozila,že dcera nebude chodit do školy a vyučovat si ji budu doma sama,jakmile dojdu z práce.14dní tedy do školy nešla,dívenka stále odvšivená nebyla a tak jsem zavolala na hygienu...a hle do týdne už dívenku odvšivili a další měsíc pravidelně kontrolovali.maminka oné dívenky se mi dodnes vyhýbá obloukem,ale bohužel....měla s tím dělat pořádek hned ze začátku a nemusela mít postupně doma hygienickou a sociální kontrolu.

0 0
možnosti
GK

vatsuk

27. 5. 2011 9:37
VŠI

Za mých dětských let,ostříhat a umýt petrolýnem;-( karma ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 13672x
Televizní kameraman, střihač, ale hlavně táta a manžel. Ošklivý plešatý pán, který doufá, že vás jeho "kydy" aspoň trochu pobaví. 

Autor 6 knih "K ČEMU ŽENY MAJÍ MUŽE" a "KDYŽ ŽENA MUŽE KÁRÁ" a "PROČ MAJÍ ŽENY VŽDYCKY PRAVDU" , "BLB NA VÝLETĚ" a "BLB NA ZAHRÁDCE" a "ZÁKONÍK MÉ ŽENY", které vznikly z mého blogu, který najdete také na

https://renemelichar.blog.sme.sk/