Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Dobře napsáno, divím se, že se netěšíte většímu úspěchu, asi proto, že váš humor není prvoplánový, jako u mnohých blogerů, a na mnohé čtenáře je pak příliš složitý.

1 0
možnosti
MB

Život ukazuje pořád to stejné ! Kamkoliv člověk vleze - Tak je naplněn očekáváním ! Do krčmy, do zaměstnání, do hotelového pokoje, do manželství ! Bude to takové hezčí a lepší , tedy, jaksi očekávám ... Pak se ještě srazí se Slováky s dotazem - Je zde Jaroslav ? Odpověď - Jaro, sú tu, není ... !? Činím závěr - Nemějme očekávání a Jaroslava si najděme nejlépe sami. Když není očekávání - nemůže být ani zklamání. :-)

0 0
možnosti
KT

Máte pravdu, může pak dojít i nečekaným překvapením. Osobně jsem se naučila očekávat vždy to nejhorší a skutečně, život je nad očekávání příjemný.

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 13672x
Televizní kameraman, střihač, ale hlavně táta a manžel. Ošklivý plešatý pán, který doufá, že vás jeho "kydy" aspoň trochu pobaví. 

Autor 6 knih "K ČEMU ŽENY MAJÍ MUŽE" a "KDYŽ ŽENA MUŽE KÁRÁ" a "PROČ MAJÍ ŽENY VŽDYCKY PRAVDU" , "BLB NA VÝLETĚ" a "BLB NA ZAHRÁDCE" a "ZÁKONÍK MÉ ŽENY", které vznikly z mého blogu, který najdete také na

https://renemelichar.blog.sme.sk/