Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

No přece k tomu, aby na mě mohli svést všechno záporné, co se týká rodiny. Muž může za špatné vlastnosti dětí, za nepořádek, za  to, že se něco rozbije, za málo penez, atd. Co jiného by měla mít žena doma místo muže, psa? Na něj špatné děti nesvedete. králíky, kočku?

1 0
možnosti
MS

U nás myje oknamanžel. Já jsem schopma slítnout z 20 cm stoličky a nabít si ústa. Pravda. jsou šmouhaté. Ale nakonec jsou čisté, tak proč to řešit?;-D

0 0
možnosti
MS

a sakra, zase blbnou mezery;-D

0 0
možnosti
Foto

;-D. Potřebujeme Vás - ne na uklízení, ale pro život. Připomínáte mi mého muže - taky tvrdí, že mi chce pomáhat a taky to dělá jinak než chci... Podezírám ho, že schválně ;-).Karma.

2 0
možnosti
MS

Já zase schválně vořu vše, co se mi nechce, nebo co neumím. Zatím mi to manžel žere;-D;-D.

0 1
možnosti
Foto

Souhlas, jste uzasny. Kdyz jsme s muzem zacali spolu zit, mela jsem to chvili podobne, pak mi nastesti doslo, ze kdyz ja nestiham, dru v praci i doma a on se v podstate doma nudi, tak jsem blazen, ktery je navic unaveny a nic moc ze zivota nema. Ted mame dve male deti, oba stihame po praci si je uzit, mit konicky....a to jen proto, ze mi UZ nevadi, ze uklidim o trochu lip nez muj manzel.

0 0
možnosti
IH

I82r93e79n73a 26H51r89u91b12á

7. 11. 2013 10:37

Jste úžasný :-) to samé se o vaší ženě ale říct nedá. Nemám ráda ženy typu, že ony jediné na světě udělají vše nejlíp. Kdyby mi můj muž takto doma pomáhal, tak vůbec nebudu řešit, že neutřel prach pod květináčem, utřu ho prostě já příště. A že víříte při vysávání prach, k tomu nevím, co říct -.jak to jako probíhá to víření prachu?

1 0
možnosti
Foto

Nestěžujte si. Uměli jsme si vybrat. I ta moje mne od jakékoliv domácí činnosti doslova žene svinským krokem. A tak čumím do notebooku.:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS