Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Helen_Prag

8. 4. 2010 12:02
:-)

Fakt vtipný. ;-D

0 0
možnosti
JL

yjy

8. 4. 2010 0:13
4%(8%) se snaží diktovat morálku

Kdyby nebylo předp..ranosti z křesťanů, žádný problém by to nebyl. V normální 96%(92%) České společnosti by se rodiče a děti občas viděli nazí a pohlavní orgány by nebyly tabuizovány, ani jejich piktogram. Jen v matíčce USA může sousedka zažalovat souseda, že doma chodí nahý. Můžou lynčovat zpěvačku, že jí náhodou (sic) vykouklo ňadro. Už aby se to dostalo i k nám !!

Ještěže členové K(F)C věří, že malý papežíček může být počat při nechráněném pohlavním styku duchovního s ministrantem.

To jde velmi pomalu, pravděpodobnost je dost malá.

 Takže se snad někdy budeme moci vrátit k normální neskandalizaci pohlaví.

0 0
možnosti
J-BZVM

janny - ban za vrhačku mimin

15. 4. 2010 22:26
ach jo

díky morálce nehážeme malá nemluvnata ze skály a postižené taktéž. Díky morálce jsme se naučili významu slov " lidská práva" a "význam vzdělání". Díky morálce se v Evropě postupně udomácnily věci jako je pomoc nemocným, slabým a starým.

díky morálce jsme tam kde jsme a postupně to žel ztrácíme

a díky nemorální bolševické výchově se ještě tu a tam najde někdo tak plný předsudků a faktických neznalostí jako vy.........nebo si myslíte že v Japonsku, Číně nebo arabských zemích se lidé zahalují a oblékají kvůli nějaké " předposranosti "

RvRvRv

0 0
možnosti
S

Subo

7. 4. 2010 1:13
Hezke

Diky za pekny clanek...

Jak bylo nize mnohokrate rozvedeno, je tento symbol ceskoslovenskym specifikem, ale na druhou stranu me zarazi... proc? To neni zadny abstraktni piktogram s nejakym specifickym pribehem vyznacnym pro jednu kulturu... naopak je to nejjednodusi malebne ztvarneni dotycneho organu,,, a velmi verne...

Zbytek sveta nema zadnou maluvku pro tuto vec? Nebo pouzivaji jinou? Hm nikdy jsem nezaznamenal asi...

0 0
možnosti
PF

K.ate

7. 4. 2010 0:05
Ufff...

Tak takhle jsem se už dlouho nenasmála :-D Jen se děsím toho, až náš synáček přijde s něčím podobným (taky máme takový tlačítko na pračce, ale mě to teda napadlo, že to je "sprostý slovo" :-D), naštěstí ještě neumí mluvit :-D

0 0
možnosti
JL

yjy

8. 4. 2010 0:27
Re: Ufff...

Opravdu, K(F)C za 2010 let činosti vytvořila spoustu "sprostých slov", sprostých činů, sprostých myšlenek.

Jen kdyby duchovní při pohlavním styku s ministranty používali ochranu.

Počít při tom malého papežíčka je opravdu zázrak.

Jejich zástupce boha na zemi (nacistický papež) při městu a světu nedokázal reagovat na zvěrstva K(F)C páchaná na dětech. Papežův pohůnek se dokonce pokusil veřejně zločiny duchovních bagatelizovat. Korunu tomu nasadil Duka, když napadl zneužité, že využívají svého zneužití proti svaté K(F)C .

0 0
možnosti
PV

Vilém Hynek Jarmila

6. 4. 2010 23:20
proč si firma označí vypínač hambatým obrázkem

Trik je v tom, že piktogram <i> je synonymem pro dámskou mezinožku jen v našem geoprostoru. Už v Německu, natožpak ve Francii nebo USA to nikomu nic neřekne. Stejně tak kolečko s tečkou uprostřed znamená pro gynekologa pohlavní styk, ale pro geografa je to tuším velké město. Jsou to jen symboly. Zajímavé je, že takovej symbol dokáže člověku zarazit sousto do hrtanu. :-/

0 0
možnosti
TK

koutlosh

7. 4. 2010 7:47
Re: proč si firma označí vypínač hambatým obrázkem

ehm... pitkogram? ;-) ;-D A je zvláštní, že je oním synonymem pouze v našem geoprostoru, ovšem už kdesi od doby kamenné - do kamene vyrytý symbol měl prostý význam - žena.

0 0
možnosti
T

Terrormachine

6. 4. 2010 19:07
...

Info pre autora clanku: symbol <|> je znamy len v byvalom Ceskoslovensku (aktualne CR a SR), nie je to medzinarodny symbol, takze v zahranici si ho mozes aj nakreslit na celo a nikto sa nad tym nepozastavi pretoze nikto nespozna co to je.

Asi by nezaskodilo uvedomit si ze Cesko nie je stred sveta a to co ma u nas jeden vyznam moze v zahranici znamenat nieco uplne ine, pripadne nic.

0 0
možnosti
T

Terrormachine

6. 4. 2010 19:10
Re: ...

http://cs.wikipedia.org/wiki/Píča

Vyobrazování tohoto symbolu se ve většině společenských kruhů považuje za společensky nepřijatelné. Významu symbolu rozumí většina Čechů a Slováků, ale za hranicemi bývalého Československa je jeho význam velmi často neznámý.

0 0
možnosti
JB

beda venerabilis

6. 4. 2010 16:24
Důstojnictvo ČSLA

bývalo označeno odznakem své Alma mater (Vyškov či jiné). Ten odznak měl po sovětském vzoru tvar kosočtverce. Lidový genius to vysvětloval jako symbol zkratky: Promovaný Inženýr Československé Armády.

Kosočtverec jako vaginální piktogram je středoevropskou specialitou. Je srozumitelný v Čechách a na Slovensku. Robert Musil se o něm zmiňuje i ve Vídni (jen doufám, že to není jen v českém překladu Muže bez vlastností). V Paříži, Římě, Londýně, Madridu, ale i Varšavě či Moskvě nikomu nic neříká. Budapeští si nejsem jistý.

Zatím jsem ho vídal jen na tiskárnách a kopírkách. Na domácích spotřebičích jsem ho ještě neviděl. Nebudou to spotřepiče?

0 0
možnosti
PK

mmkk

6. 4. 2010 18:24
Re: Důstojnictvo ČSLA

Kup si třeba myčku od Fagoru :-)

0 0
možnosti
P

Pavel_D

6. 4. 2010 14:32
Záměr techniků

označit tímto symbolem hlavní tlačítko (spouštěč či vypínač) je jasný: aby i pracovníci státních institucí (poaslanci etc.) byli schopni se strefit - TAM to je.

Původně to býval páčkový vypínač. Aby naopak dámská obsluha věděla, v jaké poloze je "zapnuto". Tedy - páčka (resp. ten čudlík) NAHORU.

0 0
možnosti
MN

Deka de Ntni

5. 4. 2010 13:06
Vyborne

Vyborne, dobre jsem se zasmala R^;-D

0 0
možnosti
DT

damaxxl

3. 4. 2010 22:51
Holka je matematický talent

Když ví v osmi letech, co je kosočtverec. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 13672x
Televizní kameraman, střihač, ale hlavně táta a manžel. Ošklivý plešatý pán, který doufá, že vás jeho "kydy" aspoň trochu pobaví. 

Autor 6 knih "K ČEMU ŽENY MAJÍ MUŽE" a "KDYŽ ŽENA MUŽE KÁRÁ" a "PROČ MAJÍ ŽENY VŽDYCKY PRAVDU" , "BLB NA VÝLETĚ" a "BLB NA ZAHRÁDCE" a "ZÁKONÍK MÉ ŽENY", které vznikly z mého blogu, který najdete také na

https://renemelichar.blog.sme.sk/